Tapijtreiniging Amsterdam door Te Paske BV

Voor tapijtreiniging bent u bij Te Paske BV aan het juiste adres. Wij helpen u, zodat uw tapijt er weer professioneel en netjes uitziet. We halen het tapijt snel bij u op. Heeft u de tapijtreiniging nodig voor een vastliggende vloerbedekking? Dan komen we bij u langs om het snel en vakkundig te reinigen.

Waarom moet u uw tapijt laten reinigen?

Wist u dat u met de stofzuiger maar 9 procent van het aanwezige stof uit de vloerbedekking haalt? Iedere dag lopen uw medewerkers over het tapijt en verspreiden zo het stof door het kantoor. Dat is slecht voor de luchtwegen en ogen. Wij reinigen uw tapijt machinaal. Zo verwijderen we 100 procent van het losse stof. Heeft u een vlek op het tapijt? Ook deze halen wij met gemak weg.

Na de reiniging door ons tapijtreinigingsbedrijf uit Amsterdam ziet uw vloerbedekking of tapijt er weer stralend uit.Wij adviseren u om het tapijt minimaal één keer per jaar machinaal te laten reinigen.

Tapijtreiniging Amsterdam door Te Paske BV

Te Paske BV is een familiebedrijf dat zich specialiseert in verschillende facilitaire diensten. Onze vakmannen zijn experts in het reinigen van alle soorten tapijt en vloerbedekking. Daarnaast verzorgen wij direct de schoonmaak van de rest van uw bedrijfspand

Persoonlijk en eerlijk

Als familiebedrijf werken wij graag op een persoonlijke manier. Dienstverlening is mensenwerk en voor ons is iedere klant uniek. Daarom stellen wij samen met u een duidelijk plan van aanpak op.

Korte lijntjes en direct toezicht

Gaan we bij u aan de slag? Dan houden we direct toezicht op de schoonmaak van uw kantoor. Zit u ergens mee, heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Wij werken met korte lijntjes, waardoor u altijd snel een reactie krijgt.

Kwaliteit gaat voor kwantiteit

Bij ons bent u geen nummer, wij kennen u bij naam. Door in te zetten op persoonlijke dienstverlening op maat leveren we de beste kwaliteit. Ook investeren wij in goede opleidingen voor onze medewerkers en stimuleren we het nemen van eigen initiatief.

Met aandacht voor het milieu

Helaas is schoonmaken niet altijd milieuvriendelijk. Wij leren onze medewerkers hygiënisch schoonmaken met aandacht voor het milieu. Ze maken hiervoor gebruik van besparende technieken voor water en elektriciteit. Wij gebruiken alleen schoonmaakmiddelen met een EKO-label.

Alles onder één dak

Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten: schoonmaak van het hele pand, gevelreiniging en coating, glasbewassing, tapijtreiniging en ondersteunende facilitaire diensten. Onze specialisten voeren alles zelf uit, waardoor we efficiënt en kostenbesparend werken.

Te Paske BV is uw tapijtreinigingsbedrijf in Amsterdam

Wilt u weer genieten van een schoon en prachtig tapijt? Heeft u grote vlekken in de vloerbedekking en ziet het er vaal uit? Dan is het tijd voor een professionele tapijtreiniging. Wij komen snel bij u langs en maken uw vloerbedekking vakkundig schoon.