Schoonmaakbedrijf Hoofddorp Te Paske BV

Indien u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Hoofddorp, dan zijn wij er om u te helpen met de dagelijkse schoonmaak van uw kantoor en bedrijfsruimtes. Een schone werkomgeving draagt bij aan de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Met meer dan veertig jaar ervaring als familiebedrijf zijn wij in staat om een gezonde en schone werkplek voor u te verzorgen.

Persoonlijke dienstverlening

Te Paske is al meer dan 40 jaar een familiebedrijf. Dit maakt dat persoonlijk contact de basis is van onze dienstverlening. We staan nauw in contact met onze klanten en staan voor heldere communicatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact om te luisteren naar uw wensen en behoeften. Hiervoor maken we direct een passend plan van aanpak voor de schoonmaak van uw bedrijfsruimte.

Een kwaliteitspakket op maat

Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben wij vrijwel elke situatie al eens meegemaakt, waardoor wij snel en flexibel kunnen handelen. Wij bieden u een alles-in-één pakket voor de schoonmaak van uw bedrijfspand. Onze specialisten voeren alle werkzaamheden zelf uit, zodat u één duidelijk aanspreekpunt heeft. Wij controleren bovendien nauwgezet de kwaliteit van het werk om efficiënt te werken en extra kosten voor u te voorkomen.

Onze diensten

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf in Hoofddorp terecht voor de volgende diensten.

Schoonmaak

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een gezond en schoon gebouw.

Glasbewassing

Wij zorgen voor de schone ramen die uw kantoorgebouw een professionele uitstraling geven

Gevelcoating

Wij reinigen uw gevel en voorzien deze van een vuilafstotende coating.

Vloeronderhoud

De periodieke reiniging van uw vloeren is bij ons in goede handen.

Ondersteunende facilitaire diensten

Naast schoonmaken regelen wij ook uw verhuizing en catering.

Sanitaire producten

De levering van sanitaire voorzieningen en het (kleine) onderhoud kunt u aan ons uitbesteden.

Over Te Paske BV

Te Paske BV is uw betrouwbare en professionele partner op het gebied van facilitaire diensten in Hoofddorp. Ons familiebedrijf, opgericht in 1978 door G.J. te Paske, is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de regio. Bij ons staat de visie "persoonlijk en op maat" centraal en streven wij altijd naar kwaliteit boven kwantiteit. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Kies voor Te Paske BV en geniet van hoogwaardige dienstverlening.

Gezond en duurzaam schoonmaken

Door onze reinigingsmiddelen in de juiste hoeveelheden te gebruiken, maken wij uw werkomgeving schoon en gezond. Hiervoor gebruiken wij doseersystemen en microvezeltechniek, om de hoeveelheid van schoonmaakmiddel te beperken. Op deze manier houden we rekening met het uw gezondheid en het milieu.

Daarnaast reduceren wij ook het gebruik van water en elektriciteit. Door onze medewerkers technieken aan te leren waardoor zij waterbesparend te werk gaan, wordt uw bedrijf hygiënisch en duurzaam schoongemaakt.

Aandacht voor onze medewerkers

Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers. Daarom zorgen wij graag dat ze een goede opleiding volgen voor hun ontwikkeling. Daarnaast stimuleren wij onze medewerkers om initiatief te nemen. Op deze manier hangt er een positieve werksfeer binnen ons bedrijf.

Waarom kiezen voor ons?

Te Paske BV is hét schoonmaakbedrijf in Amstelveen in omgeving. Bij ons kiest u voor:

Een ervaren familiebedrijf

Al meer dan 40 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening en veel langdurige relaties met klanten.

Een persoonlijke aanpak

Wij houden van heldere en persoonlijke communicatie.

Een gepersonaliseerd pakket

Wij stellen een dienstenpakket samen op basis van wat u nodig hebt.

Eén aanspreekpunt en leverancier

Dat scheelt tijd en geld.

Efficiënte en kostenbesparende werkwijze

Wij werken snel, kostenbesparend en duurzaam.

Uw schoonmaakbedrijf in Hoofddorp en omgeving

Wilt u continu genieten van een schone en gezonde (werk)omgeving? Vraag direct een offerte aan voor onze diensten.