Schoonmaakbedrijf Amstelveen Te Paske BV

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Amstelveen? Wij helpen u bij de dagelijkse schoonmaak van uw kantoor en bedrijfsruimtes. In een schoon kantoor zijn uw medewerkers productiever en gelukkiger. Ons familiebedrijf heeft ruim veertig jaar ervaring in het zorgen voor een gezonde en schone werkplek.

Persoonlijke dienstverlening

Als familiebedrijf is persoonlijk contact de basis van onze dienstverlening. Wij kennen al onze klanten goed. Daarnaast houden we van korte lijnen. Wij communiceren duidelijk naar elkaar én naar onze klanten. Komt u in contact met ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen? Dan luisteren wij goed naar uw wensen en maken wij direct een plan van aanpak voor de schoonmaak van uw bedrijfsruimte.

Een kwaliteitspakket op maat

Met onze ruime ervaring hebben wij (bijna) elke situatie al meegemaakt. Hierdoor zijn wij snel en flexibel in te zetten. Wij bieden u een alles-in-één pakket voor de schoonmaak van uw bedrijfspand. Onze specialisten voeren alles zelf uit, waardoor u één duidelijk aanspreekpunt hebt. Natuurlijk controleren wij alle werkzaamheden nauwkeurig op kwaliteit. Zo werken wij efficiënt en blijven extra kosten u bespaard.

Onze diensten

U kunt bij ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen terecht voor de volgende diensten.

Schoonmaak

Onze betrouwbare medewerkers zorgen voor een gezond en schoon gebouw.

Glasbewassing

Wij zorgen voor de schone ramen die uw kantoorgebouw een professionele uitstraling geven

Gevelcoating

Wij reinigen uw gevel en voorzien deze van een vuilafstotende coating.

Vloeronderhoud

De periodieke reiniging van uw vloeren is bij ons in goede handen.

Ondersteunende facilitaire diensten

Naast schoonmaken regelen wij ook uw verhuizing en catering.

Sanitaire producten

De levering van sanitaire voorzieningen en het (kleine) onderhoud kunt u aan ons uitbesteden.

Over Te Paske BV

Te Paske BV is een professioneel schoonmaakbedrijf in Amstelveen. Wij leveren alle facilitaire diensten aan bedrijven. Ons familiebedrijf is in 1978 opgericht door G.J. te Paske. Sindsdien leveren wij persoonlijke facilitaire dienstverlening in Amstelveen en omgeving. Onze visie is “persoonlijk en op maat”. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. Wij bouwen graag een duurzame relatie op met onze klanten.

Gezond en duurzaam schoonmaken

Wij maken uw werkomgeving schoon en gezond. Hierbij gebruiken we reinigingsmiddelen in de juiste hoeveelheden. Het gebruik van doseersystemen en microvezeltechniek helpt bij het beperken van de hoeveelheid schoonmaakmiddelen. Dat is beter voor u en het milieu.

Natuurlijk denken wij ook aan een zuinig gebruik van water en elektriciteit. Onze medewerkers leren hoe ze moeten werken met waterbesparende technieken. Zo wordt uw bedrijf duurzaam en hygiënisch schoongemaakt.

Aandacht voor onze medewerkers

Onze medewerkers zijn veel waard. Daarom zorgen wij graag dat ze een gedegen opleiding volgen voor hun ontwikkeling. Daarnaast stimuleren wij onze medewerkers om initiatief te nemen. Hierdoor voeren al onze medewerkers onze diensten goed en met plezier uit.

Waarom kiezen voor ons?

Te Paske BV is hét schoonmaakbedrijf in Amstelveen in omgeving. Bij ons kiest u voor:

Eén aanspreekpunt en leverancier

Dat scheelt tijd en geld.

Een persoonlijke aanpak

Wij houden van duidelijke en persoonlijke communicatie.

Een pakket op maat

Wij stellen een dienstenpakket samen op basis van uw wensen.

Een familiebedrijf met veel ervaring

Al ruim 40 jaar ervaring in facilitaire dienstverlening en veel langdurige relaties met klanten.

Snelle en kostenbesparende werkwijze

Wij werken snel, kostenbesparend en duurzaam.

Een partner voor al uw facilitaire diensten

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.